Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du klikker rundt på min hjemmeside, bliver der indsamlet oplysninger om, hvad du klikker på og hvor længe du er på de enkelte sider. Oplysningerne bruger jeg til at forbedre indholdet på min hjemmeside, så du kan få en endnu bedre oplevelse.

Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål, som står beskrevet herover. I mine cookies er der ikke gemt personlige oplysninger og de informationer, som bliver samlet er anonyme. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.

Brug af personoplysninger

Generelt

Alle informationer, som kan henføres til dig, er personoplysninger. Ved brug af min hjemmeside, bliver der indsamlet personoplysninger. Det kunne være, når du klikker på indhold eller hvis du sender en forespørgsel på en massagetid. Derudover indsamler jeg oplysninger i forbindelse med planlægning af din massage, for at jeg hjælpe dig bedst muligt. Det er oplysninger, som du selv har givet mig.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet fra hjemmesiden og efterfølgende behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail. Det vil være i forbindelse med udfyldelse af en kontaktformular.

Oplysningerne bliver kun brugt som aftalt med dig og sælges ikke videre. Der bliver ikke indsamlet oplysninger, som du ikke selv har givet mig.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som reservering af en massagetid Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Jeg benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, med dit samtykke. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Hvis du ønsker det, er du altid velkommen til at kontakte mig på ceg@wellnessmassoren.dk Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Ligesom du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der jeg behandler om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Wellnessmassøren
v/ Charlotte Emborg Blaabjerg Gottfredsen
Tømmerpladsvej 5
3600 Frederiksværk

E-mail: ceg@wellnessmassoren.dk

Privatlivspolitik udarbejdet efter skabelon og retningslinjer fra www.minecookies.org